Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax vraagt de absolute hoofdprijs voor Donny van de Beek

Clubs die Donny van de Beek deze zomer willen losweken van Ajax zullen een dikke portemonnee moeten hebben. De Amsterdammers vragen namelijk de hoofdprijs voor hem. Bayern Munchen is één van de clubs die hem graag wil hebben maar Marc Overmars zal hem niet zomaar laten gaan.

Naar verluidt heeft hij de Duitsers namelijk laten weten dat het bieden begint bij 60 miljoen euro, waarbij de verwachting is dat de middenvelder niet bij Ajax zal vertrekken voor minder dan 70 miljoen euro. Het is onbekend of Bayern ook daadwerkelijk zo ver wil gaan. De nummer één van de Bundesliga heeft de genoemde geldsom natuurlijk wel in kas, maar wil nog veel meer spelers halen. Lucas Hernández van Atlético Madrid vertrekt sowieso naar de Allianz Arena, maar ook iemand als Callum Hudson-Odoi (Chelsea) is een belangrijk target.

Overmars ging onlangs op bezoek bij de raad van commissarissen van Ajax, waar hij het financiële plaatje voor de zomer kreeg voorgespiegeld: “Ik kan daarmee goed uit de voeten. Om spelers te halen, maar ook te behouden. Van de Beek heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en daarvoor moet hij worden beloond. We willen Donny niet kwijt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.