Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Martin Ödegaard moet niet naar Ajax gaan’

Als het aan Leonid Slutsky ligt dan moet Martin Odegaard niet naar Ajax gaan. Slutsky heeft Odegaard dit seizoen onder zijn hoede bij Vitesse. In het Algemeen Dagblad komt hij met een verklaring.

“Een zwaardere competitie verhoogt zijn weerstand en is beter voor zijn ontwikkeling. Ajax wint tachtig procent van de wedstrijden zonder al te veel inspanning. Wat leert Martin dan? Ajax is een goede club. Hij kan dat niveau aan. Hij kan op den duur bij de beste clubs ter wereld spelen. Maar hij moet zich nu verder ontwikkelen. Hij voetbalt nu al drie seizoenen in Nederland. Dan is hoge weerstand in een zware competitie beter.”

Commentator Leo Driessen liet onlangs bij FOX Sports weten dat hij opgevangen heeft dat Real Madrid Ödegaard niet wil verkopen… “Maar ze kunnen hem ook voor twee jaar huren , zo heb ik begrepen. En trouwens, voor een jaar, verder moet je niet meer kijken tegenwoordig.” Vincent Schildkamp vulde aan: “Ik denk dat Ajax er echt alles op in zal zetten om hem te kopen. Hij kan op de positie van Hakim Ziyech spelen, maar uiteindelijk kan hij ook centraal op het middenveld spelen want hij is zó balvast.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.