Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel kan tekenen bij Bayern Munchen’

Als we de internationale media moeten geloven dan is Mark van Bommel de topkandidaat om trainer van Bayern Munchen te worden. Hij moet Niko Kovac dan gaan opvolgen die op de schopstoel zit bij de Duitse topclub.

De Telegraaf schrijft op zaterdagochtend: “Van Bommel is een van de topkandidaten bij Bayern. Hij heeft stevige concurrentie van onder anderen de clubloze Arsène Wenger (69) en Spurs-coach Mauricio Pochettino (47). De Argentijn heeft in Londen nog een contract tot medio 2023. Van Bommel ligt bij PSV nog twee jaar vast. De 42-jarige Limburger heeft veel minder ervaring als hoofdtrainer, maar als voordeel dat hij de club Bayern door en door kent. Van Bommel speelde tussen 2006 en 2011 123 wedstrijden voor de Duitse topclub. In 2010 leidde hij Bayern als aanvoerder naar de uiteindelijk verloren Champions League-finale in Madrid.”

De krant vervolgt: “Van Bommel weet dat zijn naam wordt genoemd bij Bayern. Dat is ook het geval bij een andere oud-werkgever van de middenvelder, AC Milan, maar de Duitse flirt is een stuk serieuzer. De coach van PSV laat weten niet benaderd te zijn door Bayern. Datzelfde geldt voor PSV. Als Bayern daadwerkelijk voor Van Bommel gaat, zal het gezien het doorlopende contract van de coach ook eerst moeten aankloppen bij zijn huidige werkgever.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.