Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Toekomst van Feyenoord blijft ook onder Jaap Stam erg magertjes’

Jaap Stam neemt aankomend seizoen het stokje over van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Het valt af te wachten wat de aanstaande oefenmeester kan losmaken in de Kuip. Het AD pakt vandaag uit met een analyse.

“Van Bronckhorst was vier jaar trainer en afgezien van het seizoen dat de landstitel werd gepakt, eindigde Feyenoord op respectievelijk 21, 17 en 21 punten achterstand van de kampioen. Een enorme kloof. De hoop is dat Stam kan bewerkstelligen wat Ronald Koeman deed. Die stapte in 2011 in bij Feyenoord toen er net als nu nauwelijks geld was. Zijn achterstand op de kampioen bedroeg respectievelijk 6, 7 en 8 punten.”

De krant vervolgt: “In De Kuip hopen ze vooral. Hopen dat de nieuwe trainer extra energie kan overbrengen. Hopen dat de jeugdspelers Wouter Burger, Orkun Kökçü, Achraf El Bouchataoui en Naoufal Bannis zich in sneltreinvaart ontwikkelen. Hopen dat eerdere aankopen als Yassin Ayoub, Sam Larsson, Ridgeciano Haps, Luis Sinisterra en Jeremiah St. Juste na de zomer wél constant presteren. En bovenal hopen op flink wat meer zand in de motor bij Ajax en PSV dan afgelopen seizoen. Het nabije toekomstperspectief van Feyenoord blijft hoe dan ook erg magertjes. Dat is waarschijnlijk de reden dat er nog geen nieuwe technisch directeur is ingestapt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.