Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil zeven miljoen vangen voor Daley Sinkgraven van Leverkusen’

Gisteren werd bekend dat Peter Bosz Daley Sinkgraven naar Bayer Leverkusen willen halen. Dit wist het medium BILD te melden.

De oefenmeester had Sinkgraven bij Ajax één seizoen onder zijn hoede. De middenvelder ontwikkelde zich onder diens leiding tot een goed functionerende linksback, maar een knieblessure verhinderde speeltijd in de Europa League-finale tegen Manchester United. Ook nadien werd hij geteisterd door blessureleed.

Inmiddels is Sinkgraven alweer enige tijd fit. De linkspoot mikt nog altijd op een doorbraak in Amsterdam, maar BILD schrijft dat hij ook al een gesprek voerde met Leverkusen. Naar verluidt hoopt Ajax 5 tot 7 miljoen euro te verdienen aan de doorverkoop van Sinkgraven, die nog een éénjarig contract heeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.