Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet Arjen Robben voor de neus van PSV wegkapen’

Arjen Robben speelde dit weekend zijn laatste competitiewedstrijd voor Bayern Munchen. Hij vertrekt aan het einde van het seizoen en zijn nieuwe club is nog niet bekend. Andy Houtkamp hoopt dat hij voor PSV kiest, maar Arman Avsaroglu stelt een heel andere clubkeuze voor.

“Ik hoop zo dat hij nog een jaartje bij PSV gaat voetballen. Eén jaartje bij PSV à la Van Persie”, opent Houtkamp in de NOS Voetbalpodcast. Avsaroglu haakt in: “Als ik Ajax was, zou ik hem halen. Hij heeft internationale ervaring en ze kunnen hem waarschijnlijk meer betalen dan PSV. Ik zie dat ook wel gebeuren.”

Jan Roelfs ziet Ajax niet zitten voor de bij Bayern München vertrekkende oud-international. “Robben is een PSV-fan, maar om dan af te sluiten bij Ajax… Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen. Maar we wachten af.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.