Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Valentijn Driessen tipt PSV voor de perfecte opvolger van Steven Bergwijn’

Mocht Steven Bergwijn vertrekken bij PSV dan moeten de Eindhovenaren er alles aan doen om Arjen Robben te laten terugkeren op het oude nest. Dit weet Valentijn Driessen te melden. “Misschien is dat wel wat voor PSV. Als Robben doorgaat, wil hij om de prijzen blijven spelen”, stelt Chef Voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf in Veronica Inside.

Johan Derksen heeft zo zijn twijfels. “Die jongen heeft een prachtige carrière gehad en zit nu op een leeftijd dat het snel minder gaat worden. Al helemaal als aanvaller. Hij moet er goed over nadenken. Hij kan wel een liefhebber zijn, maar om nou je hele carrière te willen besmeuren door nog een paar jaartjes door te willen voetballen..”

Al ziet René van der Gijp daar nog niet zo snel een probleem in. “Van Persie was toch ook geen schim meer van de Van Persie van Arsenal en Manchester United? Op 65% wil dat hier ook nog wel.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.