Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Als je 40 miljoen kan krijgen voor Bergwijn dan moet je hem gelijk laten gaan’

Steven Bergwijn wordt de laatste tijd gelinkt aan een overstap naar Ajax. De PSV zijn hier helemaal niet blij mee maar volgens journalist Willem Vissers zou een vertrek helemaal niet zo slecht zijn.

“Bergwijn heeft na de winterstop helemaal niet zoveel indruk gemaakt. Iedereen zei in het begin van het seizoen dat hij geweldig was, hij maakte zijn debuut in Oranje en iedereen was enthousiast, maar na de winterstop heeft hij best wel een heel matig seizoen gehad”, aldus de journalist van De Volkskrant in Natafelen.

Vissers vervolgt: “Hij had bovendien de wedstrijd in de ArenA moeten beslissen met een relatief makkelijke kans en dan waren ze kampioen geworden. Als je daar 40 miljoen voor kan krijgen, dan zou ik het wel weten.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.