Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Vincent Kompany liet zeven clubs links liggen voor Anderlecht’

Vincent Kompany speelt aankomend seizoen weer in het shirt van zijn oude club Anderlecht. Hij komt transfervrij over van Manchester City en zal speler/coach gaan worden. Naast Anderlecht had hij nog diverse aanbiedingen waaruit hij kon kiezen.

Volgens La Dernière Heure had Kompany, die einde contract was bij Manchester City, aanbiedingen van twee topclubs uit Spanje en Duitsland. Het ging niet om Real Madrid, FC Barcelona of Bayern München.

Daarnaast waren er drie clubs uit de Major League Soccer (waaronder New York City) en ploegen uit China en de Emiraten die naast Kompany visten. Hij kiest dus niet voor het geld en het zal Kompany alleen nog maar geliefder maken bij de fans van Anderlecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.