Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Vincent Kompany zet serieuze transferconstructie met City op poten’

Vincent Kompany gaat komende zomer aan de slag bij Anderlecht en hij zal zijn contacten die hij heeft opgebouwd bij Manchester City goed gaan gebruiken. Zo zal hij een transferconstructie gaan opzetten met zijn voormalige werkgever. Dit weet The Daily Mail te melden.

Volgens het Britse medium zou RSCA een soort van zusterclub worden, waarbij het de voorkeur krijgt als de Citizens op zoek zijn naar een ploeg om veelbelovende jonge spelers (op huurbasis) te stallen. De gesprekken over die samenwerking zouden al een tijdje lopen, ook met technisch directeur Frank Arnesen zou al aan tafel zijn gezeten.

City zou in Anderlecht een ideale club zien om talenten, die net niet in aanmerking komen voor speelminuten bij de eerste ploeg, verder te laten rijpen. Voor Paars-Wit is het dan weer een ideale manier om jongeren, al dan niet tijdelijk, aan te trekken die normaal gezien veel te duur zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.