Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Feyenoord grijpen mis in strijd om PEC Zwolle-speler’

Het ziet ernaar uit dat Younes Namli na dit seizoen zal gaan vertrekken naar de Russische competitie. FK Krasnodar wil hem namelijk overnemen van PEC Zwolle.

Zijn zaakwaarnemer Revien Kanhai reageert tegenover Voetbal International op deze interesse. “We zijn in gesprek. Maar dat zijn we met meerdere clubs. Het zou echter een prachtige stap zijn voor Younes. Krasnodar is echt een grote club. Momenteel staan ze derde in de Russische competitie. Dat betekent dat ze volgend jaar uitkomen in de Champions League.”

“Dit zou een goed niveau zijn voor Younes om zich te kunnen laten zien. Maar eerst moet alles kloppen. Met name ook voor Younes”, aldus Kanhai. Ook Ajax en Feyenoord hadden de aanvallende middenvelder in het vizier, maar de oud-speler van sc Heerenveen lijkt dus een meerjarig contract te ondertekenen in Rusland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.