Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax pakt door en wil zeer snel zoon van legende gaan binnenhalen’

Ajax haalde al vier nieuwe spelers binnen voor het volgende seizoen maar ze zijn nog steeds niet uitgewinkeld. Zo willen ze ook de zoon van levende legende gaan binnenhalen. Het gaat om Ianis Hagi de zoon van Gheorghe Hagi. De 20-jarige middenvelder van Viitorul Constante wordt al lang aan Ajax gelinkt en zou zelf wel open staan voor een transfer naar de Johan Cruijff Arena.

Tot dusver concretiseerde Ajax de interesse niet, maar nu wordt er geschreven dat de club toch spoedig toe wil slaan. Hagi junior zou nog voor het aankomende jeugd-EK gepresenteerd moeten worden. Vader Gheorge, tevens trainer van Ianis bij Viitorul en oud-speler van onder meer Real Madrid en FC Barcelona, zei al eens: “Het zal moeilijk worden om Ianis te houden. Ik weet niet wat er gaat gebeuren.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.