Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord wil 4 publiekslievelingen terughalen’

Feyenoord wil deze zomer toeslaan op de transfermarkt door 4 oude bekenden terug te halen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant meldt dat de Rotterdammers hopen op de terugkeer van 4 oud-toppers: Daryl Janmaat, Eljero Elia, Leroy Fer én Vincent Janssen. ‘Janmaat (29) gaf afgelopen zaterdag in deze krant nog maar eens aan dat hij best openstaat voor een terugkeer naar Rotterdam-Zuid’, aldus clubwatcher Mikos Gouka. En over Elia: ‘Hij zou wel openstaan voor een rentree in de eredivisie.’

Janssen lijkt echter onhaalbaar: ‘Tottenham Hotspur wil de voormalige jeugdspeler van Feyenoord in principe alleen verkopen en dat is in Rotterdam vooralsnog geen optie. Maar wellicht is, laat in de transferperiode, een huurconstructie te bedenken.’ Alle spelers liggen nog tot medio 2020 vast bij hun club, dus ze zullen wel een (kleine) transfersom moeten gaan kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.