Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hirving Lozano vreest het ergste na transferboodschap van PSV’

De verwachting is dat Hirving Lozano deze zomer zal gaan vertrekken bij PSV maar dan verlangen de Eindhovenaren wel meer dan 40 miljoen euro voor hem. En dat is natuurlijk een torenhoog bedrag.

Zelf zou hij een akkoord hebben bereikt met het Italiaanse Napoli. Maar de krant Corriere dello Sport claimt namelijk te weten dat de onderhandelingen tussen de twee clubs zeer moeizaam gaan, en dat heeft alles te maken met het feit dat PSV nu opeens nog méér dan 40 miljoen euro zou vragen. Daar wil Napoli echter niet aan mee doen, dus één van de twee zal water bij de wijn moeten gaan doen om toch tot een deal te komen. Chucky hoopt zelf dat het alsnog zal gaan lukken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.