Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Enorme transferdreun dreigt voor Matthijs de Ligt’

De transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona staat momenteel onder druk. De Catalanen hikken tegen de transfersom aan die Ajax voor haar topspeler vraagt en bovendien wil de zaakwaarnemer Mino Raiola ook enkele miljoenen euro’s vangen.

En volgens het Spaanse Sport kan dat De Ligt wel eens zijn droomtransfer gaan kosten. Het Spaanse medium claimt te weten dat Barça nu serieus overweegt om zich terug te trekken uit de strijd om de Ajax-captain. Het zou namelijk de aanbieding die Manchester United al heeft neergelegd voor De Ligt willen evenaren. De laatste strohalm voor Barcelona is proberen De Ligt te overtuigen met het sportieve plan voorop, in plaats van het financiële plaatje.

Het is ondertussen ook nog maar de vraag of de Oranje-speler zelf wel heil ziet in een transfer naar de Mancunians, waar het inmiddels al jarenlang onrustig is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.