Voetbal4u.com

Eredivisie PSV contracteert Danny Koevermans

Danny Koevermans keert terug op het oude nest bij PSV. Hij gaat assistent-trainer worden bij de vrouwen van de Eindhovenaren. De Koef begint er vanaf komend seizoen. ‘Danny Koevermans speelde van 2007 tot en met 2011 voor PSV en keert komende zomer dus terug op De Herdgang. In het Philips Stadion zette de 40-jarige eenvoudig eredivisiekampioen zijn handtekening onder een contract voor één seizoen’, schrijft PSV op zijn clubwebsite.

‘In dat seizoen start Koevermans met de trainerscursus B van de UEFA. De oud-spits van Sparta Rotterdam, AZ, PSV, FC Utrecht en het Canadese Toronto FC voegt een schat aan ervaring in het betaald voetbal toe aan de staf van PSV Vrouwen. In juni staat Koevermans tijdens de voorbereiding voor het eerst op het veld met het vrouwenteam.’

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.