Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Stap naar Ajax zou perfect zijn voor Martin Odegaard’

Volgens columnis Henk Spaan zou Martin Odegaard er goed aan doen om zijn carriere te vervolgen bij Ajax. De creatieve middenvelder maakt dit seizoen de nodige indruk bij Vitesse maar is eigendom van Real Madrid.

e spelmaker wordt al tijden in verband gebracht met een transfer naar Amsterdam. “Volgens Linssen is zijn teamgenoot al veel te goed voor Ajax en moet hij naar Madrid gaan. Bryan gebruikt grote woorden, vermoedelijk om een gebrek aan lengte te compenseren”, begint Spaan zijn column in Het Parool woensdag.

“Ook de agent van Ödegaard weet dat Ajax op dit moment de beste stap is voor zijn speler. Ik hoop dat de Noor goed heeft opgelet bij het meeverdedigen van Ziyech. Dat is een verbeterpunt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.