Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Luuk de Jong staat voor droomtransfer naar Real Madrid’

Luuk de Jong werd dit seizoen met 28 doelpunten gedeeld topscorer in de Eredivisie. Die prestatie heeft de nodige interesse aangewakkerd voor zijn persoon. Hij zou dan ook een buitenlandse toptransfer kunnen gaan maken.

In Spanje schrijft men nu over een wel héél opmerkelijk gerucht: Real Madrid zou in De Jong namelijk de ideale tweede spits zien. Als een soort pinchhitter. Dat zou natuurlijk een opmerkelijke droomtransfer zijn voor de targetman die in het buitenland eerder nog flopte bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United.

Madrid zou volgens de Spaanse pers bij De Jong uit zijn gekomen nadat Luka Jovic (Frankfurt) onhaalbaar bleek, maar er zijn nog meer namen die op het wensenlijstje prijken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.