Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Peter Bosz zet Ajax een hak en meldt zich ook voor Martin Odegaard’

Peter Bosz de trainer van Bayer Leverkusen heeft zich ook in de strijd gemengd om Martin Odegaard. Ajax wil hem graag hebben maar krijgen nu fikse concurrentie in de strijd om hem.

Real Madrid heeft volgens de Spaanse sportkrant Marca al besloten om Ödegaard te willen verhuren. In Madrid komt de aanvallende middenvelder ook komend seizoen niet in aanmerking voor speeltijd, maar definitief afschrijven heeft evenmin de voorkeur. Een nieuwe huurconstructie ligt dus voor de hand.

Leverkusen zou zich nu in de race mengen. Het Spaanse medium noemt de Bundesliga-club een ‘interessante optie’ voor de 21-jarige Noor. Peter Bosz staat bekend als een trainer die aanvallend voetbal predikt, Leverkusen is qua competitie aantrekkelijker dan de Eredivisie én men heeft zich gekwalificeerd voor de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.