Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Spurs wil Ajax opnieuw een keiharde tik uitdelen’

Tottenham Hotspur gaat vol voor de komst van Donny van de Beek. De Londenaren zijn zeer onder de indruk van de middenvelder van de Amsterdammers en willen nu spijkers met koppen slaan.

The Mirror schrijft dat diens winnende doelpunt in Londen de interesse heeft versterkt. “Na de hartverscheurende uitschakeling in de Champions League, lijken de jonge Ajax-sterren het nest te verlaten. Van de Beek heeft zijn zinnen nu gezet op een transfer naar Noord-Londen.”

Daar voegt het medium aan toe: “Het lijkt er sterk op dat voormalig Ajax-speler Christian Eriksen vertrekt en dus lijkt dit een logische zet voor Tottenham.” De Londenaren hopen ruim 100 miljoen euro te verdienen aan de Deen en dat zou voldoende budget betekenen om Van de Beek te kunnen halen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.