Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Watford wil Ajax in navolging van Richarlison opnieuw een hak zetten’

Twee jaar geleden stond Richarlison op het punt om een contract te tekenen bij Ajax maar hij koos op laatste moment toch voor het Engelse Watford. Nu dreigt zón zelfde scenario opnieuw. De Amsterdammers willen graag Cristian Pavon binnen halen maar Watford is ook nu weer in de markt voor hem.

Zowel TyC Sports als El Liberal maakt melding van concrete interesse van Watford in Pavón. Sterker nog: de Engelse topclub zou al een officieel bod hebben neergelegd bij de werkgever van de 23-jarige vleugelaanvaller, het Argentijnse Boca Juniors.

Ajax zou naar verluidt 13 tot 16 miljoen euro hebben geboden voor Pavón, maar het is onduidelijk of dat voldoende is. Richarlison leek twee jaar geleden al onderweg naar Amsterdam op het moment dat Watford er met diens handtekening vandoor ging. Al na een jaar werd de Braziliaan doorverkocht aan Everton.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!