Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid maakt Ajax blij met dit transfernieuws omtrend Martin Odegaard’

Volgens de Spaanse sportkrant AS wil Real Madrid Martin Odegaard toch liever verkopen. Ze zien al die huurconstructies niet langer zitten. Dit betekend goed nieuws voor Ajax die de Noor graag op permanente basis willen binnen halen.

Het afgelopen seizoen heeft Real Madrid maar liefst elf spelers uitgeleend. Het gaat onder meer om Ödegaard, James Rodriguez en Mateo Kovacic. Tien spelers keren deze zomer normaal gesproken weer terug naar de Spaanse hoofdstad, maar de club is niet van plan om opnieuw allerlei huurcontracten aan te gaan voor het volgende seizoen. Om financiële motieven schakelt de leiding over op Plan B.

AS schrijft dat Real fors wil investeren en daarom spelers wil gaan verkopen. De Madrilenen willen wel zekerheid inbouwen door een terugkoopclausule in te bouwen. Nog altijd worden huurconstructies overwogen, maar in eerste instantie zal de club inzetten op verkoop plus een clausule die terugkoop mogelijk moet maken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.