Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi is het zat en eist keihard ingrijpen van Barcelona’

Barcelona ging gisteren in de finale van de Copa del Rey ten onder tegen Valencia. Sterspeler Lionel Messi heeft na deze wedstrijd de selectie bijeengeroepen voor een verhitte discussie.

De sterspeler is blij met het geprolongeerde kampioenschap, maar realiseert zich ook dat het niet is gelukt om de Champions League eindelijk weer eens te winnen. Daarnaast ontbreekt ook de Copa del Rey dit seizoen op de erelijst. De Argentijn weet dat hij mogelijk nog maar een beperkt aantal jaar op topniveau te gaan heeft en eist daarom maatregelen van Barcelona.

Volgens Don Balón is Messi uitgekeken op een zestal spelers. Sergi Roberto, Nélson Semedo, Arthur, Kevin Prince-Boateng, Ivan Rakitic en Philippe Coutinho kunnen hem allerminst bekoren op dit moment. Daarnaast zou de steraanvaller tot de conclusie zijn gekomen dat Jordi Alba en Sergio Busquets ver terug zijn gevallen, maar de oudgedienden genieten nog altijd steun.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.