Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet een poging wagen voor Kevin Strootman’

Volgens voetbalcommentator Jeroen Elshoff zou Feyenoord er goed aan doen om deze zomer een poging te wagen voor Kevin Strootman. Hij speelt voor Olympique Marseille waar hij naar verluidt mag vertrekken.

“Het eerste waar ik aan dacht toen ik dat hoorde, was Feyenoord. Ja, vindt je dat onlogisch?”, reageert Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. “Ik weet niet hoe belangrijk salaris nog voor hem is, hij gaat richting de dertig en ik kan me best voorstellen dat er al wat centjes op de bank staan.”

En Kevin is volgens mij ook nog altijd wel een jongen die wil spelen. Hij heeft geen lekkere jaren achter de rug, waar ga je dan naartoe? China lijkt me niet bij hem passen…”, vervolgt de commentator. “Feyenoord kan Europa in, volgens mij zit er daar in de top een zaakwaarnemer waar hij vrij goed mee is (Rob Jansen, red.). We gaan er toch allemaal vanuit dat Vilhena weggaat bij Feyenoord.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.