Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet prijskaartje voor Martin Odegaard stijgen’

Ajax wil zich deze zomer dolgraag gaan versterken met Martin Odegaard maar of het zover gaat komen is nog maar de vraag. In de Spaanse media is de toekomst van Ödegaard voer voor discussie. De berichtgeving loopt immers sterk uiteen. Volgens bepaalde bronnen mag de spelmaker alleen op huurbasis vertrekken, waar andere media juist concluderen dat de voorkeur uitgaat naar verkoop plus een doorverkooppercentage.

Ajax zou eerder al 20 miljoen euro hebben geboden voor Ödegaard. Het Spaanse roddelmedium Don Balón meent dat dit bedrag sowieso niet voldoende zal zijn, mits Real Madrid inderdaad voor verkoop gaat. Naar verluidt denkt de Spaanse topclub minstens 25 miljoen euro aan hem te kunnen verdienen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.