Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil gewilde aanvaller van Manchester City overnemen’

Volgens het medium Sky Sports heeft Ajax haar vizier gericht op Noah Ohio. Hij staat onder contract bij Manchester City en is een aanvaller. Hij is pas zestien jaar oud en speelde in het verleden in Nederland bij FC Almere.

Op 12-jarige leeftijd verruilde hij Nederland voor Manchester United. Een jaar later vertrok hij naar de grote concurrent, waar hij momenteel in de O18 speelt.

City deed hem onlangs een voorstel voor een contract van 3 jaar, maar dat heeft hij naast zich neergelegd. Volgens Sky Sports zou RB Leipzig op dit moment de beste papieren hebben en azen naast RB Leipzig en Ajax ook Bayern München, Lyon en Borussia Dortmund op de spits.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.