Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jeremain Lens staat voor terugkeer naar de Eredivisie’

Jeremain Lens vleugelspits van Besiktas wordt gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie. FC Utrecht zou namelijk voor hem in de markt zijn.

Lens speelde afgelopen seizoen 37 officiële wedstrijden voor Besiktas, waarin hij vijf doelpunten en tien assists produceerde. De aanvaller weegt echter zwaar op de begroting van de Turkse topclub. Een tijdelijk vertrek is daarom bespreekbaar voor de clubleiding.

FC Utrecht zou Lens graag op huurbasis willen aantrekken. Het is niet duidelijk hoe de Domstedelingen deze transfer vorm willen gaan geven qua financiën, maar de oud-speler van onder meer AZ en PSV zou in ieder geval een serieuze kandidaat zijn in De Galgenwaard.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook