Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat recordtransfersom uitbrengen op Oranje-international’

Ajax overweegt om een groot bod uit te brengen bij Brighton voor Oranje-international Davy Propper. Dit weet de Engelse krant The Argus te melden. Trainer Erik ten Hag zou erg gecharmeerd van zijn voetbalkwaliteiten zijn.

Hij kost vermoedelijk zo’n 20 miljoen euro, maar een jaartje geleden lieten de Amsterdammers al zien dat het uitgeven van een dergelijk transferbedrag niet langer een utopie is. Overmars maakte bijvoorbeeld een vast bedrag van 16 miljoen euro over op de rekening van Manchester United voor Daley Blind, met daarbovenop nog enkele bonussen.

Het bovengenoemde medium stelt dat de scouts van Ajax in het afgelopen Premier League-seizoen meerdere wedstrijden van Brighton bekeken hebben, met positieve rapporten als gevolg. Het zou dus zomaar eens zo kunnen zijn dat de landskampioen van de Eredivisie een megabod uitbrengt, maar dat zal dan wel pas gebeuren na de finaleronde van de Nations League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.