Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet in deze twee spelers de opvolger van Hakim Ziyech’

De kans is erg groot dat Hakim Ziyech deze zomer gaat vertrekken bij Ajax. De Amsterdammers zijn dus hard opzoek naar een opvolger voor de creatieve middenvelder en daarvoor hebben ze twee namen. Topdoelwit is Martin Odegaard en ook Steven Bergwijn kan een belletje verwachten. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden van de Telegraaf.

“Het staat min of meer vast dat Ajax zich gaat melden bij Bergwijn. Het is alleen afwachten op welk moment. De RvC wil eerst dat er een speler verkocht wordt.” Dat kan naast Ziyech bijvoorbeeld ook David Neres gaan zijn.

Over Matthijs de Ligt en de Barça-soap zegt Verweij verder: “Vaak gaat het niet eens om alleen het transferbedrag, maar om het extra geld voor de families en managers. FC Barcelona wil wel een bepaald bedrag betalen, maar niet aan Raiola.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.