Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt doet belofte aan geinteresseerde grootmachten’

Matthijs de Ligt wil de komende dagen de knoop gaan doorhakken waar zijn toekomst ligt. Dit weet het medium The Telegraph te melden.

Al geruime tijd is De Ligt een terugkerend thema in de wandelgangen. Aan de lopende band worden Europese topclubs gelinkt aan de Ajacied. Zo konden we eerder op de dag lezen dat zaakwaarnemer Mino Raiola hem naar Paris Saint-Germain wil loodsen, maar de negentienjarige verdediger zelf zal de komende dagen een beslissing nemen.

Aanvankelijk leek FC Barcelona de strijd te winnen, maar inmiddels is ook Manchester United serieus naar voren geschoven. De Ligt kan bij alle clubs zowel voor- als nadelen aanwijzen. Mogelijk weten we dus later deze week wat hij daadwerkelijk gaat ondernemen op de transfermarkt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.