Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Aanbiedingen voor Matthijs de Ligt lopen flink uiteen’

Matthijs de Ligt is erg gewild op de internationale transfermarkt. Ajax heeft dan ook veel uiteenlopende aanbiedingen ontvangen voor hem en zijn beslissing kan de club zomaar eens erg veel geld gaan kosten. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Zondagavond werd Juventus plotseling gelinkt aan een bod van 85 miljoen euro. Dat is naar verluidt 5 miljoen euro hoger dan het bod van Manchester United, maar het Spaanse medium schrijft dat de Engelse topclub waarschijnlijk misgrijpt door het gebrek aan Champions League-voetbal.

FC Barcelona werd lange tijd als topkandidaat aangemerkt. Echter, de Catalanen zouden ‘slechts’ 70 miljoen euro hebben geboden en hebben besloten om geen verhoogde aanbieding neer te leggen bij Ajax. Het is maar de vraag of de clubleiding akkoord gaat gelet op het enorme verschil ten opzichte van Juventus, maar het is dus mogelijk dat het Ajax veel geld gaat kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.