Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax krijgt transferupdate te horen van Luis Suarez’

Jaren geleden speelde Luis Suarez de pannen van het dak bij Ajax. Hij vertrok voor een vermogen naar Liverpool en beloofde de Amsterdammers ooit terug te keren. Nu speelt hij op zijn 32ste bij FC Barcelona en de tijd begint te dringen.

Maar vermoedelijk ligt zijn toekomst niet in Amsterdam maar in Amerika. David Beckham wil hem namelijk in 2020 naar zijn club Miami FC Gaan halen. Hij zou op die manier nog eenmaal een groot contract kunnen tekenen alvorens zijn carierre stopt.

Een paar maanden geleden zei de superster uit Uruguay nog het volgende: “Vorig jaar heb ik met mijn vrouw nog een bezoek aan Amsterdam gebracht. Het is een plek die mij dierbaar blijft. En één ding zit me nog altijd dwars: de wijze waarop ik vertrokken ben. Ik ging naar Liverpool op het moment dat ik geschorst was vanwege het bijtincident met Otman Bakkal. Zo hoor je niet bij een club te vertrekken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.