Voetbal4u.com

Italië ‘Akkoord bereikt over transfer van Hirving Lozano naar Napoli’

Mino Raiola de zaakwaarnemer van Hirving Lozano zou een mondeling akkoord hebben bereikt met de mensen van Napoli over de transfer van Hirving Lozano. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

De kans is groot dat Napoli en het kamp Lozano de komende periode benutten om de afspraken op papier te zetten. Ondertussen moet de club uit Napels ook nog een akkoord zien te vinden met PSV. De Eindhovenaren worden in het bericht genoemd voor 40 miljoen euro, maar het is onduidelijk of dat in- of exclusief het percentage voor Pachuca CF is.

Napoli houdt er volgens Radio Kiss Kiss nog wel altijd rekening mee dat de transfer alsnog klapt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.