Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars gaat voor het beste en wil uitpakken met deze transferslag’

Marc Overmars is bereid om ver te gaan om Donny van de Beek deze zomer voor de club te behouden. Hij wil hem dan ook een zere lucratief nieuw contract gaan voorschotelen. De middenvelder heeft zich de laatste maanden met zijn goede spel in de kijker gespeeld van diverse grote Europese clubs.

VI schrijft: “Zijn contract bij Ajax werd anderhalf jaar geleden verlengd tot medio 2022, maar de belangstelling van buitenlandse topclubs is de laatste maanden flink aangewakkerd. Het meest concreet was tot nu toe de interesse van Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht liet zich echter afschrikken door de hoge prijsindicatie in Amsterdam. Met het vertrek van Frenkie de Jong naar Barcelona en de losgebarsten strijd om De Ligt, plus mogelijke transfers van Ziyech en Neres, wil Ajax verdere ontmanteling van de succesploeg voorkomen.”

Het blad vervolgt: “Vandaar dat directeur voetbalzaken Marc Overmars qua vraagprijs hoog in de boom gaat zitten, zodra clubs zich concreet gaan melden voor Van de Beek. Het liefst wil Overmars de lopende verbintenis openbreken, maar tot gesprekken over een verbeterd contract is het nog steeds niet gekomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.