Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona wil na Ludovit Reis weer Eredivisie-speler halen’

FC Barcelona verraste eerder al met de komst van Ludovit Reis en nu willen ze nog een speler uit de Eredivisie gaan halen. Het gaat om Diego Palacios.

De 19-jarige linksback werd afgelopen seizoen gehuurd door Willem ll van SD Aucas uit Ecuador, zijn geboorteland. El Mundo Deportivo meldt dat Barcelona een zelfde soort route als die van Reis in gedachten heeft voor Palacios. Dit houdt in dat hij de voorbereiding meemaakt met het eerste elftal, om vervolgens zijn wedstrijden voor Barcelona B te spelen.

Bij Willem ll veroverde Palacios afgelopen seizoen een vaste plek en kwam in 27 Eredivisie-duels in actie. Daarin maakte hij geen goals, maar gaf wel drie assists. Hoogtepunt was het bereiken van de bekerfinale.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.