Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag getipt bij Chelsea: ‘Er is namelijk geen betere’

Erik ten Hag heeft bij Ajax dit seizoen de nodige naam gemaakt. En deze zomer zou hij zijn nieuwe status zomaar eens kunnen gaan verzilveren. De algemene verwachting is dat Erik ten Hag deze zomer ‘gewoon’ bij Ajax blijft. De trainer is immers al in gesprek met Marc Overmars over een nieuw contract. Diverse buitenlandse topclubs lijken zodoende mis te grijpen.

De Franse journalist Julien Laurens wijst in gesprek met talkSPORT naar Chelsea. “Ik denk dat Sarri naar Juventus vertrekt. De keuze voor een nieuwe manager zal een enorm grote worden.”

“Ze kunnen voor Erik ten Hag van Ajax gaan. Zijn Engels is perfect en Chelsea heeft een geweldige jeugdopleiding, met spelers als Mason Mount”, vertelt Laurens, die wijst op het feit dat de selectie van Ajax deze zomer op de schop gaat. “Misschien denkt hij wel dat het nu het juiste moment is om te vertrekken?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.