Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Wesley Moraes bereikt akkoord en gaat Club Brugge verlaten’

De Braziliaanse spits Wesley Moraes heeft een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Lazio Roma. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden. Nu moeten de clubs nog overeenstemming bereiken over de transfersom.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Er is ook interesse vanuit de Premier League. Newcastle United heeft hem op de korrel. Die club zou door Wesley echter ‘on hold’ gezet zijn, wellicht als alternatief als Lazio en Club er niet uit komen. Andere aanbiedingen zou de spits afgewezen hebben. Bij Lazio zouden er er goede hoop op hebben de transfer af te kunnen ronden, maar dan zullen ze hun bod wel moeten opdrijven. Hun laatste bod zou 18 miljoen euro bedragen hebben, maar dat werd door Club van tafel geveegd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.