Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Oostende gaat voor stunt en wil voormalig verdette van Club Brugge’

KV Oostende heeft interesse om Roland Vargas te contracteren. In het verleden was hij een vedette van Club Brugge. Hij is transfervrij nu zijn contract bij het Australische Newcastle Jets is afgelopen. Hij hoopt zijn carriere te vervolgen in Belgie.

Volgens Het Nieuwsblad wil de Venezolaan dat doen aan de voorgestelde condities van Oostende. Dat de vrouw van Vargas een West-Vlaamse is, zal ook een rol spelen. Bij Club Brugge en Anderlecht had Vargas nog te kampen met veel en zware blessures, maar die zouden achter de rug zijn.

ZATERDAG BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

ONGEKENDE PROMOTIE, ONTDEK HET HIER!!! facebook

De nieuwe trainer Kare Ingebrigtsen moet wel nog zijn jawoord geven over deze transfer. Ook Igor Vetokele zou zijn voorgesteld bij de kustploeg, net als Vargas is die ook transfervrij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.