Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Genk kan speler halen die net zo goed is als Casemiro’

Al een geruime tijd wordt Patrik Hrosovsky gelinkt aan landskampioen Genk. Hij speelde een prima seizoen bij Viktoria Plzen en wil nu zijn progressie zien verzilverd worden.

Zijn trainer bij Plzen, Pavel Vrba, zag Hrosovsky uitblinken in de Champions League-campagne tegen Real Madrid. “We hadden een of twee spelers die de kwaliteit bij de tegenstander benaderden,” waar hij het duidelijk over Hrosovsky had. Ook Plzen-legende Pavel Horvath sprong Vrba bij. “Ik durf zelfs te zeggen dat Hrosovsky bij Real Madrid niet slechter zou gedaan hebben dan Casemiro,” citeerde het Slovaakse Sport.

VANAVOND BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

NOTERING 1,03 WORDT 10.00!!, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Horvath zette zijn lofzang verder. “Hrosovsky is honderd procent interessant voor scouts die hem tijdens die match bezig zagen. Hij is een harde werker, zelfs voor en na de training schaaft hij zich nog bij.” Tijd om door de drukken voor KRC Genk?Laat een reactie achter

Your email address will not be published.