Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Arsenal en Lyon richten hun vizier op sterkhouder van Club Brugge’

Volgens diverse media heeft Emmanuel Dennis over interesse niet te klagen. Zo zouden Fenerbahce, Lyon en Arsenal in de race zijn om zijn handtekening.

Dat weet het Franse Le Progres te melden. Het medium schrijft dat Lyon de 21-jarige Dennis van dichtbij opvolgt, nadat hij dit seizoen volledig ontplofte bij Club Brugge. Vooral zijn volume, energiek en technisch spel doet de Franse topclub likkebaarden. Maar Lyon zou niet de enige kandidaat zijn om Dennis weg te kapen uit het Jan Breydelstadion.

VANAVOND BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

NOTERING 1,03 WORDT 10.00!!, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Arsenal zou ook nog hopen op de komst van Dennis. The Gunners zouden ook al geruime tijd een oogje houden op de energieke Nigeriaan. Zijn marktwaarde wordt geschat op 6 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.