Voetbal4u.com

Jupiler League Royal Antwerp zorgt voor opvallende primeur bij supporters

Royal Antwerp kan terugkijken op een prima seizoen waarin zelfs een ticket werd veiliggesteld voor de Europa League. Dit zal de abbonementverkoop voor de volgende jaargang naar verluidt erg goed gaan doen.

Die verkoop draait inmiddels op volle toeren, maar de supporters zullen hun abonnement op de Bosuil niet zomaar kunnen afhalen. Antwerp komt dit seizoen immers met een primeur in het Belgisch voetbal. Wie zich een seizoenskaart wil afschaffen, moet immers verplicht poseren voor een foto van zijn of haar gezicht. Een beslissing die genomen werd met oog op de veiligheid: op deze manier kunnen eventuele relschoppers en heethoofden sneller herkend worden.

VANAVOND BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

NOTERING 1,03 WORDT 10.00!!, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Hier en daar worden wel vraagtekens geplaatst bij de privacy van de fans, maar daar maakt de club zich niet echt druk om. “Wij krijgen nochtans alleen maar positieve reacties. Wij willen dat iedere supporter van onze familieclub zich veilig voelt in het stadion en willen daarvoor alle mogelijke maatregelen nemen. De foto’s zijn enkel voor intern gebruik. Ze zullen niet op de abonnementen geprint worden”, aldus Dimitri Huygen, business- en communicatiemanager, tegenover Het Laatste Nieuws.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.