Voetbal4u.com

Jupiler League “Barcelona of Real zitten niet te wachten op deze Rode Duivel”

Belgie wist gisteren met 3-0 te winnen van Kazachstan. Één van de doelpuntenmakers in die wedstrijd was Dries Mertens. Voormalig international Gilles de Bilde begrijpt wel waarom de kleine dribbelaar Napoli niet wil verlaten.

“Waarom Mertens bij Napoli wil blijven? Omdat hij er op handen wordt gedragen door de fans”, aldus De Bilde aan Q2. Maarten Breckx vroeg aan de ex-spits of Napoli het plafond is van Mertens.

SUPERTIP! PAK 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DINSDAG WINT VAN SCHOTLAND!!

ENKEL VOOR NIEUWE KLANTEN, ONTDEK HET HIER!!! facebook

“Ik denk het wel, ja. Ploegen als Real Madrid of FC Barcelona zitten niet op hem te wachten en Dries weet ook wel wat hij kan en niet kan. Hij kende een moeilijk begin bij Napoli, maar kon toch weer terugblikken op een goed seizoen.” De ondertussen 32-jarige Mertens tikte in de Serie A af op 16 goals en 10 assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.