Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil twee spelers van Paris Saint-Germain kopen’

Ajax wil zaken doen met Paris Saint-Germain. Ze hebben namelijk belangstelling om twee spelers over te nemen van de grootmacht. Het medium Paris United schrijft dat Stanley Nsoki (20 jaar oud) hoogstwaarschijnlijk gaat vertrekken en rept van interesse van Ajax, Olympique Marseille, Lille OSC en Borussia Dortmund.

Ook de naam van Christopher Nkunku zou echter op het verlanglijstje van directeur voetbalzaken Marc Overmars staan. De middenvelder speelde in het afgelopen seizoen liefst 28 wedstrijden voor Paris Saint-Germain, waarin hij drie doelpunten maakte. De bovengenoemde bron stelt dat hij een transferwaarde van 8 tot 12 miljoen euro vertegenwoordigt. Daarnaast meldt men óók dat Arsenal de jonge Fransman wel naar het Emirates Stadium wil halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.