Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge krijgt herkansing met binnenhalen van Portugees toptalent’

In de winter lukte het Club Brugge niet om het Portugese toptalent Gonçalo Cardoso binnen te halen maar de Blauw/Zwarten kunnen op herkansing gaan. Zo schrijft A Bola dat Cardoso deze zomer wél mag vertrekken bij Boavista.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

En dat voor een schappelijke prijs. De verdediger, die indruk maakte op het gerenommeerde jeugdtornooi van Toulon, zou slechts 2.5 miljoen euro moeten kosten. Gezien zijn potentieel valt die som nog mee, afwachten of Club een nieuwe poging waagt.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.