Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Martin Odegaard verkiest Leverkusen boven avontuur bij Ajax’

Het ziet ernaar uit dat Martin Odegaard gaat kiezen voor een avontuur bij het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Hiermee zou Ajax achter het net vissen omdat ze al maandenlang achter zijn handtekening zitten.

Hij zou voor die club kiezen om dat de Bundesliga nou eenmaal hoger staat aangeslagen als de Eredivisie. Gisteren liet de voetballer zelf in gesprek met VG weten: “Binnen een paar weken zal het afgerond zijn. Ik zal tijdens mijn vakantie regelmatig contact hebben met mijn zaakwaarnemer. Ik weet dat er meer clubs interesse hebben. Hij zal met ze gaan praten. Ik sluit niets uit en houd alle opties open. Het belangrijkste is naar een team te gaan waar ik veel kan spelen en me kan ontwikkelen.” Toen hij in het specifiek naar Ajax werd gevraagd, zei hij: “Daar gaan we zeker ook naar kijken.”

In Leverkusen kan de contractspeler van Real Madrid de opvolger worden van Julian Brandt, die voor enkele tientallen miljoenen euro’s naar Borussia Dortmund is getransfereerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.