Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Quincy Promes moet dit seizoen de topaankoop gaan worden van Ajax’

Ajax zet deze zomer alles op alles om Quincy Promes naar Amsterdam te halen. Dit weten verschillende buitenlandse media te melden zoals Sport. Het lijkt echter wel een stevige klus te worden voor technisch directeur Marc Overmars.

Een jaartje geleden legde Sevilla 21 miljoen euro op tafel om Promes over te hevelen van het Russische Spartak Moskou en naar verluidt wijst de club uit Andalusië vooralsnog naar de gelimiteerde transfersom in het contract van Promes ter waarde van 150 miljoen euro, een bedrag dat vooral voor hoog opgetrokken wenkbrauwen zal zorgen bij Ajax.

De bovengenoemde bron stelt echter dat de Amsterdammers niet opgeven en naar verluidt zijn ze achter de schermen druk bezig om de nummer vier van de Primera División en de voetballer in kwestie te overtuigen van een deal. Het lijkt er sterk op dat Promes in ieder geval wel openstaat voor een vertrek, omdat hij in het afgelopen voetbalseizoen vooral ‘misbruikt’ werd als vleugelverdediger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.