Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Roberto Martinez overweegt verrassende wissel tegen Schotland’

Vanavond speelt Belgie een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Schotland. Het zou zomaar kunnen dat de bondscoach Roberto Martinez gaat uitpakken met een verrassende wissel. Dries Mertens was afgelopen zaterdag nog de uitblinker tegen Kazachstan, maar geraakte toen ook geblesseerd aan de enkel. Normaal gezien geraakt hij tijdig weer fit, al weet je met zo’n einde seizoens-wedstrijd natuurlijk nooit.

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE VANAVOND WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

De kans is overigens reëel dat Martinez een andere smaakmaker van zaterdag aan de kant houdt. Timothy Castagne scoorde dan wel zijn eerste interland-goal tegen Kazachstan, ook Thomas Meunier is in principe klaar om te starten. “We moeten er ook rekening mee houden dat we twee kwalificatiewedstrijden spelen”, benadrukte Martinez nog toen hij verklaarde waarom Castagne zaterdag de voorkeur kreeg.

De verwachte basisploeg:

Courtois; Alderweireld, Kompany, Vertonghen; Meunier, Witsel, De Bruyne, T. Hazard; Mertens, Lukaku, E. Hazard

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.