Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Volgende voormalig Standard-speler onderweg naar Antwerp’

Royal Antwerp wil zich deze zomer versterken met een voormalig speler van Standard Luik. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Antwerp aast op Ibrahima Cissé, de verdedigende middenvelder die momenteel nog onder contract ligt bij Fulham.

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE VANAVOND WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Vorig seizoen speelde Cissé maar sporadisch mee in de Premier League, maar ook na de degradatie richting The Championship lijkt zijn toekomst niet rooskleurig bij Fulham. Daar heeft hij nog een contract tot 2020 met één jaar optie, waardoor Antwerp wel een transfersom zal moeten betalen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.