Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Everton en Paris Saint-Germain strijden om David Neres’

Zowel Everton, Atletico Madrid als Paris Saint-Germain strijden om de handtekening van David Neres. Hij is zeer populair op de transfermarkt helemaal nu hij zich heeft laten in het nationale team van Brazilie.

Vooral Atlético Madrid en Paris Saint-Germain hebben interesse in Neres, die zo’n 50 miljoen euro moet gaan kosten. Maar volgens het medium UOL ligt een hele andere club op pole-position: Everton. De Toffees lijken in eerste instantie minder aantrekkelijk, maar hebben 2 voordelen ten opzichte van de andere clubs.

  1. Everton heeft al Richarlison in de selectie: hij is een goede jeugdvriend van Neres, wat de club mogelijk aantrekkelijker maakt voor de Ajacied
  2. Richarlison en ook mede-Braziliaan Bernard (eveneens Everton) worden vertegenwoordigd door dezelfde zaakwaarnemer als Neres. Diegene heeft tijdens de onderhandelingen rond Richarlison en Bernard naar verluidt een ‘zeer prettige werkrelatie’ met de club opgebouwd, en dan met name met diens directeur: niemand minder dan Marcel Brands, oud-PSV.


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.