Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech naar Arsenal, hij is completer dan Mesut Ozil’

Bas van den Hoven, de buitenland watcher van Voetbal International, is van mening dat Hakim Ziyech moet gaan nadenken voor welke club hij kiest. Een van de clubs die al in verband is gebracht met de Ajacied is Bayer Leverkusen waar Peter Bosz momenteel aan het roer staat. “Qua uitstraling is dat geen gigantische club, maar het sportieve perspectief is er wel aardig. Hij kent Bosz natuurlijk, hij weet van de aanvallende speelwijze”, vertelde Van den Hoven. Toch ziet hij de middenvelder liever bij een andere club aan de slag gaan.

“Arsenal lijkt mij in Engeland de perfecte optie. Bij Manchester City of Liverpool zal hij binnenkomen als stand-in, bij Arsenal zal het team om hem heen gebouwd worden”, legde de watcher verder uit. “Ziyech is een complete versie van Özil. Hij werkt harder, is defensief ontzettend bedrijvig en onderschept vaak de bal.” Ziyech zal dan wel moeten accepteren dat Arsenal komend seizoen niet actief is in de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.